EHDanson Associates
Profile
EHD News
Portfolio
Services
Contact
Team




Sugar Hill Residence
Franconia, New Hampshire

In response to a realistic understanding of their lifestyle, the goal of this family was to create a home that provided quality space over a quantity of space. Rather than a multitude of separate rooms, smaller overlapping open spaces were provided to accommodate their various activities. The result is a home that is quaint and comfortable.

The house is sited below the road and arranged to create open space in front of the building providing a sense of arrival and accentuating the colonnade pathway to the front entry.

Nestled in a rural area near Franconia, New Hampshire, this 3,000 square foot home features a colonnade walkway between the house and garage, second floor interior balcony, stone fireplace, granite counters and a view of the mountains from the large outside deck.

Back to Portfolio





©2016 EHDanson AssociateS
 
1111